Chokladmousse med rom

Lagade en jättegod efterrätt ikväll, chokladmousse med rom i. Serverade den med vispad grädde och färska jordgubbar. Mums!

  • 100 g mörk choklad (minst 70% ig)
  • 2 äggulor
  • ca 3 dl vispgrädde
  • 1 msk rom

Smält chokladen. Vispa grädden och rör ner äggulorna och romen. Rör sist ner chokladen i gräddblandningen. Häll upp i glas/skålar och ställ i kylen i ca 30 min.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: