Mandelfisk

Länge sen jag åt panerad fisk, vet inte varför för det är ju så gott. Jag panerade fisken (pangasius) genom att först vända den i ägg som jag hade vispat lite lätt i en skål och vände sedan fisken i mandelmjöl som jag hade blandat med lite salt och peppar på en tallrik. Sedan stekte jag fisken i mycket smör. Jag åt fisken tillsammans med broccolimos och skagenröra, det blev en alldeles för stor portion så jag orkade bara hälften. Men gott var det.

Missa inte Debatt i Svt 1 kl 22.00, det handlar bland annat om LCHF ikväll.

5 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Åsa
    Jan 19, 2012 @ 22:11:44

    Det ser supergott ut! Måste köpa fisk å kanske leta rätt på nån ”bra” hollandaisesås…kanske Lohmanders har det? Deras bea är ju ok liksom.=)

    Svara

  2. Lina
    Jan 19, 2012 @ 22:17:27

    Åh, jag satt och fantisera om panerad fisk idag 🙂 Ska göra det nästa vecka men jag tänkte testa att panera i pofiber. Har du testat det? Funkar det? Har även mandelmjöl hemma så jag kanske ska ta det istället, beslutsångest 🙂

    Åsa: Jag gjorde faktisk hollandaiesås idag och den var jättegod. Kika in på min blogg för att länkas vidare.

    Mvh Lina

    Svara

    • Söt utan socker
      Jan 19, 2012 @ 23:51:19

      Hej Lina!

      Nix har aldrig panerat med pofiber, men det borde ju funka. Om du prövar pofiber och mandelmjöl så dela gärna med dig av vilket som blev godast.

      Ha det bäst! 🙂

      Svara

  3. Åsa
    Jan 20, 2012 @ 08:27:11

    Oj, tack för tipset Lina!:) Jag ska kika in hos dig!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: