- 3 msk kokosolja
- 1 dl Stevia strö
- 1 dl grädde
- 1 dl kokosmjölk
- 200 g riven kokos
- 100 g mörk choklad, minst 70 %
Smält kokosolja och Stevia strö på svag värme. Tillsätt grädde, kokosmjölk och kokos och rör ihop allting i kastrullen. Ställ kallt 1 timme. Forma kokossmeten till cirka 25 st små bitar och ställ i frysen en timme. Bryt chokladen i bitar och smält i vattenbad. Doppa bitarna i chokladen och förvara i kylen.
Dec 04, 2011 @ 20:53:57
Åh, ska testas nån dag! Har smakat en gång för länge sedan, när min vän bjöd på det!
Jag måste bara komma ihåg att minska ner alla recept jag gör en del. Gjorde kokostoppar igår och nu har jag galet mycket! Gillar små portioner men det blir lätt såå många istället! 😀
Dec 04, 2011 @ 21:50:55
Hej Malin!
Hoppas att du också kommer gilla dem. 🙂 Jag brukar också lyckas göra stora mängder, tur att mycket av det man gör går att frysa in. 🙂
Ha det bäst!