Laxmousse

  • 400g kallrökt lax
  • 200g Philadelphia cream cheese
  • 4dl creme fraiche
  • 1 liten rödlök
  • 2 krm vitpeppar

Räkor, stenbitsrom, dill, citron

Hacka löken grovt och lägg i matberedare / mixer, finhacka laxen och tillsätt den samt vitpeppar och mixa tills det blivet en slät smet. Tillsätt philadelphiaosten och creme fraichen och mixa ihop snabbt. Häll upp i glas och låt stå kallt ett par timmar. Servera laxmoussen toppad med stenbitsrom, räkor och dill och citron.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: