Pasta Carbonara

Lunchen idag blev en lchf variant av pasta carbonara. Bytte ut pastan mot strimlad vitkål som jag kokade i lättsaltat vatten.

2 portioner

  • Vitkål
  • 3 dl grädde
  • 1 pkt bacon
  • 1 st gul lök
  • 2 äggulor
  • riven parmesan
  • salt och peppar

Strimla vitkålen och koka i lättsaltat vatten. Skala och hacka löken, stek löken och häll på grädden. Krydda med mycket svartpeppar. Häll vitkålen i gräddsåsen. Stek bacon och rör i. Salta och peppra. Lägg upp på tallrikar, strö över riven parmesan och lägg på äggulan.

Annonser

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Åsa
    Sep 29, 2011 @ 22:00:22

    Ååå det receptet har jag sett nånstans på nätet när jag snurrat runt, måste testas!=)

    Svara

    • Söt utan socker
      Sep 30, 2011 @ 10:34:02

      Hej Åsa!

      Det var riktigt gott, men det smakar ju inte som den carbonaran man är van att äta med pasta till eftersom vitkålen också är rätt smakrik. Men gott var det. 🙂

      Kram

      Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: