Gott med äggmacka

image

Ännu en natt med dålig sömn, vaknade 5 gånger så jag fick ingen hel sömn. Men imorgon är jag ledig, så då kan jag sova hela dagen 🙂 Frukosten blev två knäcke med mycket smör, ägg och majonnäs. Mätt och belåten. Nu jobb. Ha en härlig dag allesammans!

Posted from WordPress for Android

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Cicci
  Sep 28, 2011 @ 17:43:16

  Mina knäckebröd med alldeles mjuk efter bara en liten stund =( Finns de nåt sett man man lösa de på, typ låta dom ligga framme?

  Svara

  • Söt utan socker
   Sep 28, 2011 @ 20:22:10

   Hej Cicci!

   Va trist att dem blev mjuka. 😦 Tror tyvärr att dem kan bli ännu mjukare om dem får stå framme. Kanske hann dem inte bli tillräckligt hårda i ugnen, svårt med recept ibland eftersom det kan skilja sig lite mellan ugnar hur dem gräddar. Sen är det viktigt att man brer ut ett tunt lager (men inte för tunt för då blir det för skört) så att det gräddas ordentligt och inte blir mjukt i mitten. Bara lite spekulationer från mig vad det kan berott på. Kanske nån annan läsare här har fler tips? Trist i alla fall att dem in blev bra. Bättre tur nästa gång! 🙂

   Ha det bäst!

   Svara

 2. Malin
  Sep 28, 2011 @ 21:05:55

  Hur förvarar du bröden? Gjorde dem för första gången i går (eller ja, en variant i alla fall =) ) och nu är de i alla fall superfräscha, men blev ju många så de får ju gärna hålla ett tag!

  Svara

  • Söt utan socker
   Sep 28, 2011 @ 21:21:28

   Hej Malin!

   Jag förvarar dem i en GB Big Pack 2l glasslåda (inte jag som ätit upp innehållet :)). Det viktigaste är väl att man förvarar knäcket i en tätslutande burk. Kul att dina knäcke blev bra. 🙂

   Ha det bäst!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: