Köttbullar och pannacotta

Detta bildspel kräver JavaScript.

Har haft en lugn kväll och tittat på en bra film på tv. Middagen blev köttbullar med gräddsås, lingonsylt (inte den sockriga sorten) och kokt broccoli och blomkål med en smörklick på. Jag gjorde även pannacotta till efterrätt, riktigt mumsigt.

  • 3 dl grädde
  • 2 gelantinblad
  • vanilj
  • sukrin

Lägg gelantinbladen i blöt i kallt vatten i ca 5 minuter, koka upp grädden och tillsätt vanilj och sukrin. Ta av kastrullen från plattan och rör i gelantinet. Häll upp i små skålar och ställ i kylskåpet ca 4 timmar tills det stelnat.

Nu ska jag hoppa i säng, börjar tidigt på jobbet imorgon också, men på torsdag är jag ledig, längtar… 🙂 Natti natti!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: