Hur länge kommer du hålla på med lchf?

Tycker det var länge sen vi körde en omröstning här, så här kommer en ny. 🙂 Funderade lite kring det här med hur man ser på lchf. För en del kanske det bara är en tillfällig metod för att gå ner i vikt och efter det så är man nöjd, medan för andra är det en livsstil som de tänker följa livet ut och för vissa handlar det kanske först om att gå ner i vikt men att man sedan fortsätter med lchf för att man mår så pass bra. Så frågan den här gången handlar om hur man ser på lchf, om det är något tillfälligt man tänker hålla på med ett tag eller är man villig att skippa kolhydraterna för gott? Tänkte bara det kunde vara kul att höra hur ni ser på lchf. 🙂 Själv så var det för att gå ner i vikt och nu kommer jag inte gå tillbaka till kolhydraterna igen, någonsin.

10 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Nette
  Jul 25, 2011 @ 01:43:24

  Som det känns nu är mitt svar: ”för alltid”. Jag tror inte jag kommer att ändra mig…
  Kram
  Nette

  Svara

 2. Irina
  Jul 25, 2011 @ 09:01:52

  Jag tror jag kommer äta en version av det för alltid, men när jag hamnar på min målvikt unna mig mer grönsaker och liknande, inte vara lika strikt helt enkelt. Men pasta, ris, potatis, mjöl, godis och sån skit är ute ur mitt liv för alltid 😉

  Svara

  • Söt utan socker
   Jul 25, 2011 @ 16:57:46

   Hej Irina! Jo exakt, då man ska viktminska är det ju främst kött och smör man ska hålla sig till, men sen kan man bli lite mer liberal och lägga till annat. Ha det toppen bra! 🙂

   Svara

 3. Åsa
  Jul 25, 2011 @ 20:40:52

  För mig är det för alltid, jag lever i det nu och det är så enkelt å smidigt å jag njuter av att för första gången i mitt liv slippa vara småstressad å sugen på nåt hela jäkla tiden. Min kropp å min knopp är i balans å jag njuter av det!=)

  Kram

  Svara

 4. Lina
  Aug 01, 2011 @ 20:29:11

  När jag började var det för att gå ner i vikt. Men nu känns ”För alltid” mer passande 🙂 Man mår ju som en prinsessa 🙂

  //Lina
  http://lchfresan.wordpress.com/

  Svara

 5. Jacey
  Maj 17, 2017 @ 02:00:11

  alice certainly does have a talent for acinossrisceg, so cute! those coasters are so beautifully sewn. what a great looking and satisfying project. i’ve always had trouble with quilting, must be because i don’t have a walking foot. and your tulips are divine, yellow is such a perfect colour for tulips.

  Svara

 6. http://kfzversicherungvergleichde.info/
  Aug 30, 2017 @ 14:39:22

  Tomi: "Luonnosta emme voi moraalia ottaa, luonto on varsin moraaliton ja syyllistyisimme naturalistiseen virhepäätelmää."Tavallaan. Toisella tavalla katsoen moraalin siemenet ovat luonnossa nähtävissä. Moraali on aina ollut dynaaminen käsite, joka määräytyy meidän senhetkisen ympäristömme perusteella, historia ja kulttuuri mukaanlukien.Jos moraalikäsityksemme olisi muuttumaton, silloin ihmiskunta olisi todella kusessa.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: