Biff med blomkålmos

image

Blev visst bara matrapportering idag. 🙂 Middagslådan bestod av köttfärsbiffar med bl.a. Philadelphia basilika i och stekt lök till. Åt dem med  blomkålmos till. Busenkelt att göra blomkålmos; koka blomkål (jag använder fryst) mjuk i vatten, slå av vattnet och mixa till ett mos. Tillsätt smör, grädde, muskot, salt och peppar. Mums!

Posted from WordPress for Android

Annonser

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Åsa
    Jun 20, 2011 @ 21:19:36

    Det är ju SÅ gott med blomkålsmos! MUMS! Å stekt lök…mmmm…å färsbiff….sluuurp. Här rinner snålvattnet, haha!

    Svara

    • Söt utan socker
      Jun 20, 2011 @ 21:40:42

      Hej Åsa! Visst är det gott! 🙂 Brukar variera och göra broccolimos också och ibland kör jag 50/50 blomkål broccoli. Saknar inte potatismos för fem öre. Ha det bäst!

      Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: