Om din partner äter lchf? Rösta

Trött men kan inte sova, så passar på att slänga in en undersökning innan jag bäddar ner mig. Det är ju så att bara för att man själv tagit beslutet att förändra sin kost så betyder det ju inte alltid att ens partner automatiskt hänger med på tåget, så därför tänkte jag det kunde vara kul att höra hur det ser ut hemma hos er, om båda äter lchf eller hur ni gör? Hemma hos oss är det bara jag som kör lchf fullt ut medan min kille äter samma mat men med pasta/potatis/ris till. Hoppas ni vill vara med och dela med er! 🙂

6 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Trillian
  Jun 13, 2011 @ 23:40:20

  Nej, inte alls. Både han och mina barn får kolhydrater till maten. Ingen av de är överviktiga och verkar klara hur mycket kolhydrater som helst. Men min son gillar lchf-maten och skippar ibland ändå potatis som han inte gillar. Och då blir det ju lchf.

  Svara

 2. Susanne
  Jun 14, 2011 @ 22:48:11

  Min sambo äter saker som gör att jag sliter mitt hår!

  Han är lång och smal MEN har världens kalaskula – inte bra. 😦

  Han häller i sig coca cola, äter ca 9 mackor om dagen (tre st tidigt på morgonen hemma, tre st på frukosten på jobb och tre till lunch. Suck!

  Sen blir det OFTA kioskmat – han jobbar mycket över. Mer coca cola, snaskätande i princip varje dag och en middag där han vräker i sig potatis, ris eller pasta till köttet. Gärna med ketchup trots sås…… och lite sötsaker efteråt.

  Han är rena skräckexemplet men han påpekar alltid att han är smal. Det han ”glömmer” är kalaskulan, den ständigt återkommande halsbrännan och den ofta kassa magen.

  Vad gör man åt en sådan envis gubbe? Suck igen…………

  Svara

  • Söt utan socker
   Jun 15, 2011 @ 00:20:37

   Hej Susanne! Har själv en karl hemma som är smal men har en kula. Han äter min lchf mat men med kolhydrater till plus snacks, godis och läsk. Jag önskar att jag kunde ge dig ett bra svar men vi sitter tyvärr i samma båt. 🙂 Ha det bäst!

   Svara

 3. evacecilia
  Jun 15, 2011 @ 19:23:02

  Maken var den som drog igång lchf-ätandet hos oss i slutet av januari. Nuförtiden är han inte superstrikt, men till övervägande del äter han lchf. Ingen av oss är överviktig, men ville prova lchf för att tappa några trivselkilon. Någon gigantisk viktminskning har det inte blivit, men båda två – särskilt jag – har fått mycket bättre fungerande magar :).

  Svara

  • Söt utan socker
   Jun 15, 2011 @ 22:32:33

   Hej Evacecilia!

   Många tänker ju främst på lchf som en metod för viktminskning men den har ju så många andra fördelar som rör välbefinnandet, som bland annat bättre mage som du skriver. Tyvärr svårt att förklara hur bra man mår för någon som aldrig provat lchf och själv upplevt skillnaden.

   Ha det bäst! 🙂

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: