Äggmjölk

image

Ett bra alternativ till frukost eller som mellanmål är äggmjölk. Vet inte riktigt varför det kallas mjölk, antar att man syftar på att det påminner om varm mjölk. Till 1 port (blir stora portioner): 2 ägg, 50g smör (ej margarin!), 2-4 dl kokande vatten. Blanda ihop med mixerstav. Förslag på smaksättning; kakao, kanel, kardemumma, vanijpulver. Kanske inte alla på samma gång. 🙂 Själv har jag provat allt utom kakao och det blir gott med vilken som av smakerna men kanel är ändå en favorit. Låter kanske äckligt när man läser ingredienserna, det tyckte jag också innan jag först provade. Det värsta som kan hända är ju att man får slå ut det i slasken om det inte faller en i smaken. 🙂

Posted from WordPress for Android

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: